Rekrutimi i infermierëve të huaj

Kompania ALTERnatives Wohnen eG është një ofrues që siguron kujdes infermieror,ambulantor për njerëzit që kanë nevojë për kujdes në rajonin e Saksonisë së Poshtme dhe Rhine-Westfalisë së Veriut.

Fokusi dhe oferta jonë është t'u mundësojë kujdes shëndetsor njerëzve në shtëpit e vogla të të Moshuarve, në mjedisin e tyre personal, me mbështetje në kontekstin e infermierisë në shtëpi, p.sh. kujdesi bazë dhe trajtimi, t'u mundësojë atyre të jetojnë një jetë të vetëvendosur.

Aktualisht ka një mungesë në rritje të personelit infermieror në Gjermani. Sigurimi i kujdesit infermieror të vazhdueshëm dhe me cilësi të lartë është një nga sfidat më të mëdha të kohës sonë.

Për t'iu kundërvënë këtij trendi, prej vitesh kemi punësuar me sukses staf infermieror nga vende të tjera evropiane dhe joevropiane.

Me konceptin tonë të menaxhimit të integrimit, ne mbështesim rrugën nga kontakti fillestar deri në integrimin e përhershëm në kujdesin në Gjermani.

Infermierët "e huaj ( nga Shtetet tjera )" janë të integruar përgjithmonë në kompaninë tonë si një komponent fiks dhe janë pjesë e filozofisë sonë të korporatës.

Ky proces vlerësohet rregullisht dhe rregullohet nëse është e nevojshme.

Qëllimi ynë është për ti ndihmuar personat e moshuar dhe të sëmurë:
  • ruajnë sa më gjatë shëndetin e tyre fizik dhe mendor 
  • të jeni në gjendje të qëndrojnë në shtëpinë e tyre për aq kohë sa të jetë e mundur 
  • për të kompensuar kufizimet shëndetësore dhe për të jetuar me dinjitet
Disa shembuj të ofertës sonë të mbështetjes:
  • Kujdesi bazik si higjiena personale, Rregullimi i shtratit dhe Pozicionimi në Shtrat, ndihmë me të ushqyerit. 
  • Kujdesi Mjekësor, zbatimi dhe monitirimi i recetave mjekësore. 
  • Administrimi i medikamenteve dhe injeksioneve 
  • Promovimi i kompetencës së vetë-mjaftueshmërisë 
  • Monotorimi i mjekimit 
  • Këshillimi dhe trajnimi i familjarëve të pacientit 
  • Bashkëpunimi me mjekët e përgjithshëm

Kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje, kërkesë apo sugjerim, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni! Përdorni formularin tonë të përshtatshëm të kontaktit në këtë faqe, na telefononi ose na dërgoni një email.

Tel.: 05451- 8939190
Mail: info@alternativeswohnen.com