formulari i ankesës

Ne, shërbimi ambulantor ALTERnatives Wohnen eG, duam që klientët, dhe familjarët e tyre dhe punonjësit të jen të kënaqur. Prandaj ne punojmë me instrumente të ndryshme për të matur kënaqësinë tuaj.

Ne e marrim përgjegjësinë tonë seriozisht, duam të identifikojmë shkaqet e pakënaqësisë dhe të korrigjojmë gabimet e mundshme.

Mos hezitoni dhe na shkruani!

* Pflichtfelder